Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε:

  • Ιδιώτες
  • Ασφαλιστικές εταιρίες
  • Αντιπροσωπείες αυτοκινήτων
  • Εταιρίες ενοικίασης & χρονομίσθωσης αυτοκινήτων
  • Logistics αυτοκινήτων

Αναλαμβάνουμε με ειδική ομάδα μαζικές επισκευές χαλαζωμένων αυτοκινήτων σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Η Dent-master είναι η αξιόπιστη γνωστή σας εταιρεία με άρτια τεχνική κατάρτιση που Αφαιρεί με Εγγύηση τις λακκούβες, από κάθε χτυπημένο τροχοφόρο. Μια κορυφαία εταιρεία που δραστηριοποιείται στην εξάλειψη μικροζημιών από:

Λακκούβες Χαλαζόπτωσης
Λακκούβες Μικροατυχήματων

Η Dent-master, ειδικευμένη εταιρεία μικροεπισκευών χωρίς βαφή, έχει εκπαιδευτεί στην Αμερική, στο Επαναστατικό Σύστημα PDR.

 

Ολοκληρωμένη εργασία παροχής υπηρεσιών
Εγγυημένη εργασία ολικής επαναφοράς όλων των βαθουλωμάτων, που υπέστη το όχημα σας  από σφοδρή χαλαζόπτωση ή από καθημερινά μικροατυχήματα.
Εξελιγμένος εξοπλισμός
Χρησιμοποιoύμε άρτιο προηγμένο εξοπλισμό, ώστε να επαναφέρει στην αρχική του μορφή το χτυπημένο όχημά σας.
Πολυετής πείρα, λογικές τιμές, εγγύηση εργασιών
Χρονοδιάγραμμα εργασιών, δεοντολογία εταιρείας, πληρωμή μετά την ολοκλήρωση της εργασίας, μας καθιστούν την καλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα.

Άμεση επαναφέρουμε του οχήματος σας στην αρχική τους μορφή
Από 10′ έως 2 ώρες για μια μέση λακκούβα, οικονομία (έως και 80% της συμβατικής επισκευής), 100% ποιότητα επισκευής, χωρίς να επηρεάζεται η εργοστασιακή εγγύηση.

Όταν σας λένε άλλοι δεν επισκευάζεται ολοκληρωτικά, τηλεφωνήστε σε εμάς, ώστε να δείτε τις δικές μας ικανότητες, όπως τις βλέπουν έως σήμερα εκατοντάδες πελάτες μας.

Επαναφέρουμε το αυτοκίνητό σας στην αρχική τους μορφή με Ταχύτητα (από 10΄ έως 2 ώρες για μια μέση λακκούβα), οικονομία (έως και 80% της συμβατικής επισκευής), 100% ποιότητα επισκευής, χωρίς να επηρεάζεται η εργοστασιακή εγγύηση κτλ. Όλο το πλαίσιο της επισκευής ολοκληρώνεται χωρίς βάψιμο, φλόγιστρα, στόκους, καθώς και διάφορα άλλα τα οποία μειώνουν σημαντικά την αξία του αυτοκινήτου σας.

Μπορείτε να μας στείλετε και εσείς με ένα email 2-3 φωτογραφίες από διαφορετικές οπτικές γωνίες του βαθουλώματος, ώστε να μπορέσουμε εκτιμώντας την ζημιά σας να σας ενημερώσουμε, με οικονομική μας προσφορά.