Plastic Fusion Pro Station

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plastic Fusion Pro Station

Ο ολοκληρωμένος σταθμος επισκευής πλαστικών

Το Plastic Fusion Pro είναι ένας πλήρης σταθμός επισκευής πλαστικών με τα αξεσουάρ του. Συνδυάζει όλες τις απαραίτητες μεθόδους επισκευής για να είναι σε θέση να επιδιορθώσει θερμοπλάστες και θερμοσυστήματα πλαστικών, η κύρια διαφορά στα δύο είναι ότι τα πλαστικά θερμοσυστήματα δεν μπορούν να συγκολληθούν και μπορούν να επισκευαστούν μόνο με το χημικό διάλυμα επισκευής. Το σύστημα αποτελείται από δύο μέρη.

 

Η μονάδα

Η μονάδα έχει πολλές λειτουργίες επάνω της. Διαθέτει ενσωματωμένο προσαρμογέα συνδετήρων με επιλογή τριών επιπέδων ισχύος. Αυτό μπορεί να ρυθμιστεί για τα διαφορετικά πλαστικά. Προσφέρουμε 3 εκδόσεις συνδετήρων με τη μονάδα.

Το κύριο μέρος της μονάδας είναι το τμήμα σύντηξης. Υπάρχουν τρεις διαθέσιμες λειτουργίες ανάλογα με τις επιθυμητές επιλογές.

Εσωτερικός συμπιεστής

Η θερμοκρασία μπορεί να είναι προκαθορισμένη και η πραγματική θερμοκρασία μπορεί να εμφανίζεται στην οθόνη. Μπορούμε να επιτύχουμε υψηλότερη θερμοκρασία σε χαμηλότερο όγκο αέρα καθώς αυτό είναι το κλειδί για να επιτύχουμε καλή συγκόλληση. Ετσι φέρνουμε το πλαστικό γρηγορότερα μέχρι τον δικό του δείκτη ροής τήξης (MFI), ο οποίος στη συνέχεια είναι ιδανικός για συγκόλληση.

Εξωτερική σύνδεση αέρα

Έχοντας τη δυνατότητα να τον συνδέσουμε με έναν εξωτερικό παροχέα αέρα μπορούμε, στη συνέχεια, να αυξήσουμε τον όγκο του αέρα, αν το επιθυμούμε. Η ρύθμιση θερμοκρασίας και η ανάγνωση εξακολουθούν να λειτουργούν το ίδιο. Σε ορισμένες επισκευές απαιτείται υψηλότερος όγκος αέρα καθώς αυτό μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία συγκόλλησης. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να σχηματίσει ένα πλαστικό όταν είναι βαθουλωμένο.

Προσθήκη αζώτου

Με τη δυνατότητα προσθήκης αζώτου μπορούμε στη συνέχεια να κάνουμε συγκόλληση αζώτου. Αυτό μπορεί να μειώσει τον καπνό με μερικά πλαστικά και επίσης να κάνει μια καθαρότερη συγκόλληση.

Το τρόλεϋ

Το τρόλεϋ έχει τρία συρτάρια. Όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υλικά μπορούν να αποθηκευτούν και στη συνέχεια να το κάνουν ένα σταθμό επισκευής. Κανονικά στο επάνω συρτάρι έχουμε το κολάρο και τα καρφιά. Στο δεύτερο συρτάρι αποθηκεύουμε τα εργαλεία. Για το ένα έχουμε τριβείο δύο ταχυτήτων που εγγυάται ότι το πλαστικό δεν θερμαίνεται στη φάση προετοιμασίας και στη φάση φινιρίσματος. Στη συνέχεια, έχουμε επίσης την μεγάλη δαγκάνα (wide vice) που απαιτείται για την επισκευή των φρυδιών προφυλακτήρα. Στο κάτω συρτάρι αποθηκεύουμε τα προαιρετικά εξαρτήματα επισκευής χημικών. Έχουμε επίσης στα αριστερά μια θήκη/κραμάστρα εργαλείων καθώς κατά τη διαδικασία επισκευής μπορούμε να τοποθετούμε  όλα τα εργαλεία. Ένα προαιρετικό πρόσθετο είναι το στήριγμα φιάλης αζώτου που μπορεί να προσαρτηθεί στο πίσω μέρος του τρόλεϋ.

Με όλα αυτά τα εξαρτήματα τον καθιστά τον τέλειο σταθμό επισκευής.