Plastic Fusion ECO Slim

Plastic Fusion Eco Slim (10474)

Το Plastic Fusion Eco είναι ένας πλήρης σταθμός επισκευής πλαστικών για όλους όσους έχουν ήδη κάποια βασικά εργαλεία και αξεσουάρ επισκευης πλαστικών. Συνδυάζει όλες τις απαραίτητες μεθόδους επισκευής για να είναι σε θέση να επιδιορθώσει τόσο θερμοπλάστες όσο και θερμοσυστήματα πλαστικών. Το σύστημα αποτελείται από δύο μέρη.

Η μονάδα

Το Plastic Fusion Eco διαθέτει οθόνη που δείχνει τη ρυθμισμένη θερμοκρασία και την πραγματική θερμοκρασία. Αυτό θα δείξει πότε η μονάδα είναι έτοιμη για χρήση. Με τη μονάδα μπορούμε να επιτύχουμε υψηλότερη θερμοκρασία σε χαμηλότερο όγκο αέρα καθώς αυτό είναι το κλειδί για να επιτύχουμε μια καλή σύγκόληση. Με αυτό φέρνουμε το πλαστικό γρηγορότερα μέχρι τον δικό του δείκτη ροής τήξης (MFI), ο οποίος στη συνέχεια το καθιστά ιδανικό για συγκόλληση. Με την ειδικά σχεδιασμένη επίπεδη ταινία συγκόλλησης δημιουργήσαμε ένα εργαλείο για γρήγορη, απλή και υψηλής ποιότητας επισκευή.

Το Τρόλεϊ

Το τρόλεϊ έχει δύο επιφάνειες απόθεσης που επιτρέπουν την αποθήκευση των εργαλείων και των εξαρτημάτων. Από την πλευρά μπορούν να αγκιστρωθούν τα εργαλεία, κάτι που επιτρέπει μια καθαρή διαδικασία εργασίας. Εάν είναι επιθυμητό, ​​μπορεί να τοποθετηθεί η βάση φιάλης αζώτου.

Το σετ περιλαμβάνει:

  • Πλαστική μονάδα Eco με εσωτερικό συμπιεστή
  • Τριβείο ταχύτητας
  • Πένσα
  • Επίπεδες λωρίδες συγκόλλησης