Flatliner Full System

Flatliner Full System (5000)

Σύγχρονο μηχάνημα επισκευής λαμαρίνας

 

Το Flatliner είναι ίσως το πιο καινοτόμο και αποδοτικό σύστημα επισκευής λαμαρίνας και αλουμινίου που διατίθεται στην αγορά σήμερα. Σχεδιάστηκε για την επισκευή μικρών έως μεσαίων βλαβών σύγκρουσης στα αμαξώματα του αυτοκινήτου. Η επισκευή γίνεται εξ ολοκλήρου από το εξωτερικό, γεγονός που καθιστά περιττή την αποσύνδεση ή ακόμη και την αντικατάσταση των πάνελ.

Το Flatliner σάς δίνει τη δυνατότητα να πουλάτε εργασία αντί ανταλλακτικών με ένα συνεχώς βυθισμένο περιθώριο. Μικρότερος χώρος επισκευής, μικρότεροι χρόνοι βαφής, ελαχιστοποίηση demontage, μείωση παραγγελιών ανταλλακτικών και εξοικονόμηση έως και 40% χρόνου για επισκευές αυτοκινήτων. Το Flatliner είναι ένας πλήρης σταθμός εργασίας που θα βοηθήσει το συνεργείο σας να εκτελεί κορυφαία ποιότητα και επικερδείς επισκευές.

Ο σταθμός εργασίας Flatliner περιέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για επαγγελματική επισκευή. Θα έχετε στη διάθεσή σας μια ευρεία γκάμα εργαλείων, όλα τοποθετημένα τακτοποιημένα στο πρακτικό τρόλεϊ. Η Πλήρης έκδοση διαθέτει μια ευρεία γκάμα εργαλείων που επιτρέπει την επισκευή μεγάλων οχημάτων όπως φορτηγά καθώς και τυπικά αυτοκίνητα.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

  • Συγκολλητής Digispot για χειροκίνητη ή αυτόματη συγκόλληση. Η διάρκεια και η ένταση της συγκόλλησης μπορούν να ρυθμιστούν και να απομνημονευθούν ξεχωριστά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την άκρη του χαλκού ή το ραβδί άνθρακα για συρρίκνωση
  • Μεγάλο συρόμενο σφυρί
  • Πρακτικό μπλε καροτσάκι με τροφοδοτικό και βύσμα πεπιεσμένου αέρα
  • 3 γέφυρες σε διάφορα μεγέθη, με εναλλακτικά πολυχρηστικά εξαρτήματα, εύκολα για εμάς
  • Innopuller: πρακτικό εργαλείο που επιτρέπει ένα ελεγχόμενο τράβηγμα του λαμαρίνα. Το ύψος έλξης μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα. Τα ρυθμιζόμενα πόδια μπορούν επίσης να περιστραφούν για να επιτευχθούνν διαφορετικά σχήματα. Περιλαμβάνεται επίσης: ένα μικρό συρόμενο σφυρί για την ολοκλήρωση των εργασιών (τελείωμα).
  • 2 τύποι κλειδιών (bits): ευθεία που μπορούν να συγκολληθούν πολύ κοντά το ένα στο άλλο προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη δύναμη έλξης. Στριμμένα κομμάτια για όταν απαιτείται λιγότερη δύναμη. Αυτά τα κομμάτια συγκολλούνται στην λαμαρίνα σε απόσταση περίπου 1 cm το ενα απο το άλλο.
  • 5 σφυριά σε 3 διαφορετικά μεγέθη με κάθετα και οριζόντια πτερύγια από εξαιρετικά ισχυρό αλουμίνιο. Αυτό θα σας βοηθήσει να σχηματίσετε το μέταλλο τέλεια και να χτυπήσετε εύκολα τα υψηλά σημεία.
  • Ράβδους τραβήγματος
  • Ξεχωριστή συσκευή

 

Επιστροφή