Plastic Fusion Pro Slim

Plastic Fusion Pro Slim (10404)

Το Plastic Fusion Pro είναι ένας πλήρης σταθμός επισκευής πλαστικών με τα αξεσουάρ του. Συνδυάζει όλες τις απαραίτητες μεθόδους επισκευής για να είναι σε θέση να επιδιορθώσει θερμοπλάστες και θερμοσυστήματα πλαστικών, η κύρια διαφορά στα δύο είναι ότι τα πλαστικά θερμοσυστήματα δεν μπορούν να συγκολληθούν και μπορούν να επισκευαστούν μόνο με το χημικό διάλυμα επισκευής. Το σύστημα αποτελείται από δύο μέρη.

 

Η μονάδα

Η μονάδα έχει πολλές λειτουργίες. Διαθέτει ενσωματωμένο κολλητήρι συνδετήρων με επιλογή τριών επιπέδων ισχύος. Αυτό μπορεί να ρυθμιστεί για τα διαφορετικά πλαστικά. Προσφέρουμε 3 εκδόσεις συνδετήρων με τη μονάδα.

Το κύριο μέρος της μονάδας είναι το τμήμα σύντηξης. Υπάρχουν τρεις διαθέσιμες λειτουργίες ανάλογα με τις επιθυμητές επιλογές.

 

Εσωτερικός συμπιεστής

Η θερμοκρασία μπορεί να είναι προκαθορισμένη και η πραγματική θερμοκρασία μπορεί να δει στην οθόνη. Μπορούμε να επιτύχουμε υψηλότερη θερμοκρασία σε χαμηλότερο όγκο αέρα καθώς αυτό είναι το κλειδί για να επιτύχουμε καλή σύνδεση. Με αυτό παίρνουμε το πλαστικό γρηγορότερα μέχρι τον δικό του δείκτη ροής τήξης (MFI), ο οποίος στη συνέχεια είναι ιδανικός για συγκόλληση.

 

Εξωτερική σύνδεση αέρα

Έχοντας τη δυνατότητα να τον συνδέσουμε με μια παροχή εξωτερικού αέρα μπορούμε, στη συνέχεια, να αυξήσουμε τον όγκο του αέρα, αν το επιθυμούμε. Η ρύθμιση θερμοκρασίας και η ανάγνωση εξακολουθούν να λειτουργούν το ίδιο. Σε ορισμένες επισκευές απαιτείται υψηλότερος όγκος αέρα καθώς αυτό μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία συγκόλλησης. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να σχηματίσει ένα πλαστικό όταν είναι βαθουλωμένο.

 

Προσθήκη αζώτου

Με τη δυνατότητα προσθήκης αζώτου μπορούμε στη συνέχεια να κάνουμε συγκόλληση αζώτου. Αυτό μπορεί να μειώσει τον καπνό με μερικά πλαστικά και επίσης να κάνει μια καθαρότερη συγκόλληση.

 

Το τρόλεϊ

Το τρόλεϊ έχει δύο επιφάνειες απόθεσης που επιτρέπουν την αποθήκευση των εργαλείων και των εξαρτημάτων. Από την πλευρά μπορούν να αγκιστρωθούν τα εργαλεία, κάτι που επιτρέπει μια σαφή διαδικασία εργασίας. Εάν είναι επιθυμητό, ​​μπορεί να συνδεθεί και η βάση φιάλης αζώτου.

 

Το σετ περιλαμβάνει:

  •  Plastic Fusion Pro Unit με εσωτερικό κολλητήρι συνδετήρων, εσωτερικό συμπιεστή, βαλβίδα εξωτερικής παροχής αέρα (υψηλότερος όγκος αέρα) και προσάρτηση αζώτου
  • Τρεις τύποι συνδετήρων
  • Τριβείο ταχύτητας
  •  Πένσα
  • Επίπεδες λωρίδες συγκόλλησης